Foredrag

KØB BILLET

FOREDRAG

Back to All Events

"Sorgen skubber himlen bort" – en samtale om sorgen som en forvandlende kraft

  • Spotlight 27 Nikolaj Plads København, 1067 Denmark (map)

"Sorgen skubber himlen bort" 
– en samtale om sorgen som en forvandlende kraft

Tirsdag d. 3. juli byder Bullet Talks indenfor til en samtale om sorg. Hospitalspræst og debattør Lotte Blicher Mørk har sat sangerinde Kira Skov i stævne til en samtale om sorgen som en forvandlende kraft. Kira Skov mistede pludselig sin mand sidste år og har siden brugt musikken som et redskab til at navigere i sorgen.

På en måde skal vi dø - Lotte Blicher Mørk
Lotte Blicher Mørk er præst på Rigshospitalet. I 2016 udgav hun bogen “På en måde skal vi dø”, der er skrevet på baggrund af hendes mange års erfaring og utallige møder med mennesker på kanten af livet. Lotte Blicher Mørk er uddannet cand. theol og foruden at være hospitalspræst, underviser hun, holder foredrag, arrangerer konferencer og holder oplæg i både ind- og udland. 

Kira Skov
Kira Skov er sangerinde og tidligere frontkvinde i rockgruppen Kira & The Kindred Spirits. 
Kira mistede sidste år sin mand Nicolai Munch-Hansen. Nicolai var foruden at være hendes ægtemand og far til deres søn, også hendes tætteste musikalske samarbejdspartner igennem de sidste 13 år. Som en måde at bearbejde sin sorg, begyndte Kira kort tid efter Nicolais bortgang at skrive sange til sin mand. Sange om livet og den pludselige død og det chok som fulgte i kølvandet. 
Sangene er sidenhen blevet til det anmelderroste album The Echo of You.

KØB BILLET

Earlier Event: February 8
PÅ EN MÅDE SKAL VI DØ